Hanki kaikki koodit nopeasti,

turvallisesti ja yksinkertaisesti!

  • Home
  • Tietosuojalausunto

Tietosuojalausunto

Tietosuojalausunto

Creative Group arvostaa yksityisyyttäsi. Tietosuoja on meille tärkeä asia tarjotessamme palvelujamme useiden verkkokauppojemme kautta. Näihin kuuluvat esimerkiksi beltegoed.nl, guthaben.de, herladen.com, recharge.fr, mobiletopup.co.uk, rapido.com ja recharge.com. Niissä voit ladata saldoa puhelimeesi tai viihdekorteille ja verkossa toimivien eri palveluntarjoajien prepaid-korteille – tilaaminen on helppoa ja toimitus tapahtuu välittömästi.

Miksi tietojasi kerätään

”Customer First”, asiakas ensin, on yksi neljästä ydinarvostamme. Jotta voimme täyttää lupauksemme, meidän tulee tietää enemmän sinusta – kunnioittaen samalla yksityisyyttäsi. 

Jotta voimme toteuttaa ostosopimuksesi, käytämme palvelujen käytön aikana antamiasi tai yhteyttä ottaessasi antamiasi tietoja; kuten nimi, sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero. Asiakaspalvelumme käyttää lisäksi tilaustunnustasi, jos sinulla on kysyttävää tilaukseesi liittyen.

Käytämme automaattista järjestelmää, joka saattaa käyttää henkilötietojasi petosten estämiseen.

Voimme käyttää henkilötietojasi palvelujemme ja verkkokauppojemme laadun parantamiseen sekä suoramarkkinointiin, joka voi sisältää analysointia, segmentointia profiileihin sekä online-yleisöjen rakentamista. Kun ymmärrämme paremmin sinua ja mieltymyksiäsi, voimme tarjota henkilökohtaisen ja aidon kokemuksen. Kokemukseen kuuluvat markkinointi- ja tapahtumapohjaiset viestit meiltä sekä muut ilmoitukset ja mainokset, joita näet verkkokaupoissamme. 

Tietojen tallennuksen kesto 

Säilytämme tietosi vain niin kauan kuin se on palvelujen tarjoamiseksi tarpeen, ellei lainsäädäntö velvoita meitä säilyttämään tietoja pidempään.

Kolmannet osapuolet 

Jotta voimme käsitellä ostoksesi, voimme joutua jakamaan henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kuten maksutoimistoille ja muille yrityksille, pystyäksemme toimittamaan olennaiset palvelut. Emme koskaan myy tietojasi kenellekään.

Joissakin tapauksissa voimme joutua luovuttamaan henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville yrityksille. Tietojesi turvallisuus on luonnollisesti etusijalla. Edellytämme aina Euroopan komission tekemää tietosuojan riittävyyttä koskevaa päätöstä.

Evästeet

Verkkosivustomme käyttävät toiminnallisia, analyyttisia ja seurantaevästeitä. Tarvitsemme toiminnallisia evästeitä, jotta verkkosivusto toimii oikein ja jotta voimme suorittaa ostoksesi loppuun. Käytämme muita evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle räätälöidyt verkkosivut. Jotkin näistä evästeistä ovat ulkoisten osapuolten asettamia. Saat lisätietoja tästä aiheesta evästelausunnostamme.

Oikeutesi 

Jos et halua saada meiltä sähköpostia tai muita viestejä, voit aina kieltää henkilötietojesi jatkokäsittelyn ja perua tilauksesi käyttämällä sähköpostissa olevaa tilauksen peruutuslinkkiä. 

Sinulla on laillinen oikeus pyytää meitä tarkastamaan, korjaamaan tai poistamaan kaikki sinua koskevat henkilötiedot, jotka olemme tallentaneet. Sinulla on myös oikeus vastustaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä ja siirtoa koneellisesti luettavaan muotoon. Viralliset pyynnöt voidaan lähettää osoitteeseen datarequest@cg.nl. Tällaisissa tapauksissa voimme pyytää sinua esittämään kopion henkilöllisyystodistuksestasi tai passistasi.  Jos lähetät meille kopion henkilöllisyystodistuksesta tai passista, peitä valokuvasi, koneluettava alue eli passisi alaosassa olevat numerot (MRZ), passin numero ja henkilötunnus. 

Kysyttävää? 

Jos käytämme henkilötietojasi mielestäsi väärin tai emme käsittele kysymyksiäsi oikein, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos emme pysty auttamaan sinua, voit tehdä valituksen Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle. 

Muutokset ja yhteystiedot 

Voimme muokata tai täydentää tätä lausuntoa ajoittain, jotta se vastaa liiketoiminnassa tai laissa tapahtuvia muutoksia. Sinun kannattaa käydä tällä sivulla säännöllisesti ja tarkistaa, onko muutoksia tehty. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstä, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy@cg.nl  tai kirjoita osoitteeseen Creative Group, Kerkenbos 13-01, 6546 BG, Nijmegen, The Netherlands.